Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Omega-north Oy

Omega-north Oy on suomalainen lääkintälaitteiden ja sairaalatarvikkeiden maahan tuontiyritys, joka myy ja markkinoi korkealaatuisia tarvikkeita terveydenhuollon eri sektoreille. 

Omega-north Oy keskittyy erityisesti kirurgisiin tuotteisiin ja ratkaisuihin, joiden tarkoituksena on parantaa potilaan elämänlaatua ja toipumista.

Päätoimipaikkamme sijaitsee Halikossa. Lisäksi meidän edustajamme toimii kaikkialla Suomessa.  Varastomme sijaitsee Halikossa ja Lohjalla, mistä tuotteet lähtevät suoraan loppuasiakkaille.

Yritystoimintamme perustuu potilaiden elämänlaatua lisäävien/nopeuttavien tuotteiden ja palveluiden myyntiin. Tavoitteemme ja toiminta-ajatuksemme on olla enemmän kuin vain myyntiyritys.

Palkitsevinta työssämme on osallistua yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyö- kumppaneidemme kanssa potilaiden elämänlaadun parantamiseen myymiemme tuotteiden avulla. Koska tuotteemme parantavat turvallisuutta hoitotilanteissa, tavoitteemme on tarjota turvallisia ja tehokkaita sekä potilas- ja käyttäjäystävällisiä tuotteita ja palveluita.

 

Olemme määritelleet kolme perusarvoa, joihin sitoudumme päivittäisessä työssämme:

 

Rehellisyys

Ammattimaisuus

Arvostus

 

Nämä arvot ohjaa meitä jokainen päivä.